Welkom bij de 

Mama Academy Nederland  

 

De workshop


 peuter & kindermassage is geschikt voor ouders met kinderen van 2.5 t/m 12 jaar. 

( Het is zeer belangrijk eerst de massagetechnieken te beheersen en te weten wat je doet, voordat je jouw kind gaat masseren.)

Bij een cursus kindermassage leer je als ouder om je peuter / kleuter een ontspannen massage te geven. Daarbij kan je door middel van massage jouw peuter ondersteunen in zijn of haar proces nu en  later. Voor meer informatie omtrent kindermassage klik hier


Inhoud


  • Theorie  peuter & kindermassage ( hoofd, buik en voeten) op de massagetafel met olie
  • Spelenderwijs masseren
  • Aromatherapie, het kind, voetenbad & massage

 

Cursus


1 les á 120 minuten

De cursus gaat van start bij een aanmelding van minimaal 2 deelnemers en maximaal 4. 

Je kunt de geleerde massagetechnieken gelijk op jouw kind(eren) toepassenTarief

1 les á 120 minuten - 110 euro p.p.

Inclusief een reader.

 


Recensies


Super interessante workshop. Veel meer geleerd dan van te voren gedacht. Diana neemt alle tijd voor onze vragen. Thuis rustig aan begonnen met opbouwen. Vooral dit was fijn om te weten hoe dit te doen! We hebben inmiddels veel massage plezier!


Super workshop! We hebben de workshop gevolgd voor onze dochter van 2.5 jaar oud. We wisten niet meer wat we met haar aan moesten. Na het volgen van de workshop, zijn we gelijk van start gegaan met het introduceren van de massage. Onze dochter vraagt er nu om en voor ons is het heel fijn om haar dit dan te kunnen geven! Daarnaast beantwoord Diana onze vragen per mail na het volgen van de workshop nog eens heel uitgebreid.