Even voorstellen


Mijn naam is Diana Paulusma (1985) , moeder van 4 schoolgaande kinderen.

Yordi 12 , Jarno 10 , Collin 9 en Sophie 5 jaar 

Ik heb een passie voor het geven van trainingen voor professionals die werken met ouders en kinderen, het organiseren van evenementen. De passie is ontstaan nadat ik in aanraking ben gekomen met massage. Ik heb ontdekt wat babymassage en kindermassage met zowel de baby's en kinderen kan doen als met de ouder. Vele boeken met informatie heb ik versleten, jaren ervaring op gedaan in het geven van de massages aan baby's, kinderen en aanstaande moeders. 


Inmiddels heb ik meer dan 97 professionals mogen opleiden tot docent babymassage. Ook heb ik professionals de zwangerschap en kindermassage mogen leren. Dit doe ik via de Mama Academy Nederland. In 2019 heb ik mijn trainingen uitgebreid en biedt ik nu ook de training Werken met Baby's aan. Deze training is te volgen door pedagogisch medewerkers. De training is erkend en voldoet aan de kwaliteitscriteria die vastgesteld is in de wet IKK .


Praktijk: Van passie je werk maken. Het geven van een ontspannende massage geeft ontspanning aan diegene die de massage ontvangt, maar ook is het een moment van ontspanning voor mijzelf. Het werken met baby's, kinderen en (aanstaande) ouders vind ik ontzettend mooi om te mogen doen. Mooie ervaringen heb ik mogen opdoen als een aanstaande moeder een massage heeft ondergaan en dan helemaal tevreden en ontspannen weer naar huis gaat, vervolgende volgende dag nog een bedankje per app stuurt. Een babymassage geven is een wonder om te mogen doen, fantastisch om te ervaren hoe elke baby en ouder elke keer weer anders op de massage reageren. Ik kan heel veel schrijven over mijn werk als eigenaresse van praktijk voor Moeder en Kind. 1 woord ik vindt het fantastisch! 

Buiten de praktijk en naast het moederschap ben ik tevens 3 dagen in de week werkzaam als pedagogisch medewerker bij kinderopvang Boartershiem. Hier sta ik als leidster op de groep en verricht ik de administratieve werkzaamheden & PR. Dit beroep is op mijn pad gekomen en heb ik met 2 handen aangegrepen. Prachtig vindt ik het om kinderen te mogen ondersteunen en begeleiden tijdens hun ontwikkeling. 


Contact 


info@praktijkvoormoederenkind.com

info@mamaacademynederland.nl

Tel: 0614786485 ( per app bereikbaar )

Let op de voicemail komt niet altijd op tijd door. Stuur mij gerust een app of een sms.       
 
 
Opbellen
E-mail
Info