Welkom bij de 

 Praktijk voor Moeder en Kind  

PRAKTIJK VOOR MOEDER EN KIND IS GESLOTEN NAJAAR 2018 EN VOORJAAR 2018. DIT I.V.M. STUDIEBen je in verwachting? Of heb je een kindje jonger dat 3 maanden? Wil je de behoeften van je baby nog beter en sneller herkennen?


Dat kan met Dunstan Babytaal. In deze methode leer je de vijf  ‘basisgeluiden’ herkennen en ernaar te handelen. Hierdoor kan je nog meer genieten van het contact met je baby. 


In het kort…

 Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een fotografisch geheugen voor geluid, heeft ontdekt dat alle kinderen bij geboorte vijf geluiden maken met ieder een heel specifieke betekenis. Een geluid voor honger, moe, een boertje dat dwars zit, darmkrampjes en ongemak. Deze ‘woorden’ worden veroorzaakt door reflexen van het kindje gecombineerd met geluid en zijn daardoor universeel voor alle baby’s in de eerste drie maanden van hun leven.

 

Deze methode is gemakkelijk te leren. Je krijgt concrete tips waar op je kunt letten; zowel de kenmerken van de geluiden als de lichaamstaal van baby’s.


 Tijdens de cursus:


  • Oefenen we met filmpjes in het herkennen van behoeften van je baby; zowel door het luisteren naar de geluiden als kijken naar de lichaamstaal.
  •  Leer je wat de verschillen zijn tussen de geluiden en waar je  goed op kan letten om ze goed te herkennen.
  •  Krijg je praktische tips over wat je bijvoorbeeld kan doen bij een vastzittend boertje of bij darmkrampjes.


    Tarief